Retten er til 4 personer.
Ingredienser:
• Flæsk i skiver ca 1 kg.
• 1-2 glaskål, kan også bruge knoldselleri
• 1 stort bundt persille
• 60-100 g. smør
• 1 rødbede frisk
• ½ liter fløde
• 50 g. neutral flødeost
• 2-3 æg
• 1 pose billige flæskesvær, gerne de puffede
• Salt og peber
• ½ liter Bone Broth på kylling Bone Broth
Fremgangsmåde:
1. Skræl glaskålen. Skær den i 1.5 x 1.5 cm 4-kanter.
2. Kog Nofflerene i BB og lidt vand med salt ca 25-30 minutter.
3. Skræl rødbeden og skær i tynde skiver.
4. ordn persillen og sæt væk.
5. rør æg, salt, peber sammen i en skål.
6. Blend flæskesværende til fint mel.
7. Vend flæsket i æg blandingen og så over i flæskesværen.
8. Gør en pande klar og steg flæsket til det er sprødt.
9. Steg rødbederne let på panden .
10. Sovsen laves af vandet fra nofflerne, fløden og flødeosten, samt persillen. Flødesovs
11. server gerne med sennep