Opskriften giver op til 10 stk.
Afhængig af hvor stor du skære dem, da de smager efter mere.
Ingredienser
• 1 portion hytt ala mande Opskrift
• 1 glas kirsebærsovs fra easis sukkerfri købt i kvickly
• 6 blade husblas
• 100 g. Mandler
• 100 g. Valnødder
• 15 dråber Stevia drops vanilia Reklamelink
• 1 tsk. Kanel
• ½ tsk. Ingefær
• 2 spsk. Havrefibermel. Reklamelink
• 65 g. Smør Hjemmelavet opskrift
Fremgangsmåde bund
1. Blend dine mandler og valnødder , ikke for fint men groft.
2. Beklæd din springform med bagepapir, både bund og sider, her var det en på 25 cm i diameter.
3. Smelt smørret.
4. Kom de blende mandler og valnødder i en skål med de tørre krydderier, stevia drops og havrefibermelet, og start med 1 spsk. Ad gangen, da de ikke sikkert du behøver det hele.
5. Kom smørret i og rør den sammen.
6. Kom nu blandingen i din springform og tryk bund flad og tæt. Stil så bunden til afkøling i køleskabet.
Fremgangsmåde Hytt ala mande masse
1. Opblød 4 husblas i vand. Kram vandet af og kom husblassen i en lille skål.
2. Kom 2 spsk. af hytt ala mande i og lun massen i mikroovn i få sekunder til massen er flydende.
3. Tilsæt 1-2 spsk ad gange hytt ala mande og rør til massen er afkølet. 4. Rør så husblasblandingen i resten af hytt ala manden, så fordel den på din afkølet nøddebund.
5. Stil så kagen til afkøling i 3-4 timer.
Fremgangsmåde kirsebærgele
1. Hæld hele indholdet i en si, og si bær fra.
2. Opblød 2 husblas i vand. Kram vandet af og kom husblassen i en lille skål.
3. Kom 2 spsk. kirsebærsovsen uden bær i og lun massen i mikroovn i få sekunder til massen er flydende.
4. Tilsæt 1-2 spsk ad gange kirsebærsovsen og rør til massen er afkølet.
5. Rør så husblasblandingen i resten af .kirsebærsovsen , så fordel den på din afkølet kage.
6. Lad kagen afkøle i 30 -45 minutter.
7. Så det væk med bagepapiret og så den klar til servering.
8. Velbekomme.
Tip.
Du kan hvis du vil ha bare nøddesmagen af din bund undlade de tørre krydderier. så bliver den som en god nøddebund hvilket også er super lækkert.
Makro fordelingen pr stk .
Kcal. 458 g
Kulhydrater. 5.7 g
Protien. 11.19 g
Fedt. 42.4 g
No words needed..