Dette er til 2 personer.
Ingredienser.
• 3-4 Kyllingefilet
• 150 g. Bacon
• 1 Blomkålshoved
• 1 Glas hvidløgsost fra Castello
• 150 g. modnet cheddarost
• 30 g. Smør
• 1 Håndfuld persille
• 20 ml. Olie
• ½ tsk. Chilifrø
• ½ tsk. Cayennepeber
• ½ tsk. Spidskommen
• Salt og peber til at smage efter med
Fremgangsmåde:
1. Klargør din kylling. Kom alle krydderier i en frysepose med olie og kyllingen, og sæt på køl. Kan gøres dagen før.
2. Tænd din ovn på 200 grader varmluft.
3. Skær dit blomkål i mindre buketter, og kom i et smurt ildfast fad, lav et lille hul på midten og kom flødeosten deri, så ligger du nogle klumper smør i fadet og sætte i ovn i ca 25 minutter.
4. Steg din bacon sprød og lig til side på lidt papir.
5. Brug fedtet fra baconen til at stege din kyllinger i. Steg dem til de færdige og har lidt stegeskorpe.
6. Når de 25 minutter er gået, så tager du fadet ud og røre det hele sammen. Så drysser du cheddarosten og din bacon som du smuldrer ud over og sætter, ind igen til osten har fået farve.
7. Når blomkål er færdig , tages den og og du drysser med din persille.
8. Så du klar til at servere retten.
9. Velbekomme.
Så lækker og mundvandsdrivende ret.