Kylling osteblomkål
Så lækkert og med tilpas varme i kyllingen, og så med den skønne smag af ost.

Så lækkert og med tilpas varme i kyllingen, og så med den skønne smag af ost.

Lækker spicey kylling stegt godt for at få stege skorpe.

Lækker spicey kylling stegt godt for at få stege skorpe.

Den lækreste blomkål med masser af smag.

Den lækreste blomkål med masser af smag.

Kylling m. osteblomkål.

Dette er til 2 personer.

Ingredienser.

• 3-4 Kyllingefilet

• 150 g. Bacon

• 1 Blomkålshoved

• 1 Glas hvidløgsost fra Castello

• 150 g. modnet cheddarost

• 30 g. Smør

• 1 Håndfuld persille

• 20 ml. Olie

• ½ tsk. Chilifrø 

• ½ tsk. Cayennepeber

• ½ tsk. Spidskommen

• Salt og peber til at smage efter med

Fremgangsmåde:

1. Klargør din kylling. Kom alle krydderier i en frysepose med olie og kyllingen, og sæt på køl. Kan gøres dagen før.

2. Tænd din ovn på 200 grader varmluft.

3. Skær dit blomkål i mindre buketter, og kom i et smurt ildfast fad, lav et lille hul på midten og kom flødeosten deri, så ligger du nogle klumper smør i fadet og sætte i ovn i ca 25 minutter.

4. Steg din bacon sprød og lig til side på lidt papir.

5. Brug fedtet fra baconen til at stege din kyllinger i. Steg dem til de færdige og har lidt stegeskorpe.

6. Når de 25 minutter er gået, så tager du fadet ud og røre det hele sammen. Så drysser du cheddarosten og din bacon som du smuldrer ud over og sætter, ind igen til osten har fået farve.

7. Når blomkål er færdig , tages den og og du drysser med din persille.

8. Så du klar til at servere retten.

9. Velbekomme. 

Her første step, blomkålen i mindre buketter.

Her første step, blomkålen i mindre buketter.

Så har det inde de første 25 minutter.

Så har det inde de første 25 minutter.

Så på med mere ost og baconen.

Så på med mere ost og baconen.

Stones kylling med osteblomkål

Så lækker og mundvandsdrivende ret.