Dette er til 3-4 personer.
Ingredienser:
• 800 g. Skrællet knoldselleri
• 1 stort løg rød eller alm.
• 30 g.smør
• 800 g. Pølser Gerne hjemmelavet eller med færrest kh.
• 2 spsk. Paprika
• 5 spsk. Sukkerfri ketchup
• 2 ½ dl. Fløde 38-50 %
• 100 g. Tomatpasta
• 1 ½ dl. Æggemælk Opskrift
• Himalaya salt
• Frisk kværnet peber
• Purløg til pynt
Fremgangsmåde:
1. Skære dit selleri i passende størrelse , samt dine pølser og hak dit løg.
2. Kog sellerien mør eller kom den i en varmfast beholder og dæk med film, og kom dem 10-12 minutter i mikroovnen, giver det samme.
3. Kom smør i en sauterpande eller en stor gryde, og lad smørret bruse af, så kommer du dine løg i, på middelvarme, og lader dem sauter uden de tager farve.
4. Kom pølserne ved dine løg og lad dem steg med løgene i 3 minutter.
5. Tilsæt så sellerien, fløde, tomatpasta, ketchup og paprikaen.
6. Så kommer du din æggemælk i men kun så det får den rette konsistens, så lidt ad gangen.
7. Vend det hele godt rundt, og læg så låg på og det hele simrer i 10 minutter men husk at røre indimellem så det ikke brænder på, evt skru ned på lav varme.
8. Smag til med lidt salt og peber og hvis i syntes også paprika.
9. Pynt med purløg.
10. Velbekomme.