Ingredienser:
• Svær mægnde er op til dig
• Salt
Fremgangsmåde:
1. Tænd din ovn på 200 grader varmluft.
2. Skær din svær i 1 cm brede strimler.
3. Kom dem i et ildfast fad og salt dem
4. Når ovnen er klar, kommer du fadet ind og laver en tid på 20 minutter, når tiden er gået, tager du fadet ud og hælder fedtet fra i en beholder og lige roder lidt i sværen med en pølsetang.
5. Ind med dem igen i endnu 20 minutter, og så når tiden er gået hælder du fedtet fra endnu en gang og roder lidt igen i sværen.
6. Så det ind igen de sidste 20 minutter, og hælder lige det sidste fedt fra når tiden er gået.
7. Så kommes de færdige svær på en bageplade og lader dem køle ned, og så de klar.
8. Velbekomme.
Tip.
Fedtet er det samme som man køber, så du kan komme lidt løg og evt fedtegrever i og så fedtemadden reddet eller til silden.
Garanteret sprøde flæskesvær.
Metoden bruges i div. slagter butikker.