Ristet løg Keto
Super lækker og sprøde glutenfri ristede løg.

Super lækker og sprøde glutenfri ristede løg.

No words needed.

No words needed.

Ristet løg keto - lowcarb - glutenfri.

Ingredienser:

• 2 løg

• 4 spsk. Havrefibermel Reklamelink

• Salt

• Mandelolie til at fritere i

Fremgangsmåde:

1. Start med at sætte din gryde over med olien, og varm den op til 170 grader.

2. Skræl dine løg og skær dem i tynde ringe, evt. brug et mandolinjern.

3. Kom havrefibermelet i en frysepose og kom så løgene i og ryst dem godt så melet kommer på dem alle.

4. Når din olie er varm, hælder du ca. 1/3 i og lade dem stege til de er gyldne. Ca 4-5 min.

5. Tag dem og læg dem på noget fedtsugende papir og drys med lidt salt.

6. Så de klar til at bruges.

7. Velbekomme.

Nyttig info:

• Bemærk at temperaturen den falder når du kommer løgene i. Så pas på med at komme for mange i ad gangen.

• Du kan også bruge lidt andre krydderier som lidt ekstra krydderi på, såsom cayennepeber, peber, eller hvad du er til. 

Ristede løg keto - lowcarb - glutenfri.

Så lækre og som helt almindelige ristede løg, bare bedre ..

Her ses løgene med havrefibermelet ..

Her ses løgene med havrefibermelet ..