Ingredienser:
• 2 løg
• 4 spsk. Havrefibermel Reklamelink
• Salt
• Mandelolie til at fritere i
Fremgangsmåde:
1. Start med at sætte din gryde over med olien, og varm den op til 170 grader.
2. Skræl dine løg og skær dem i tynde ringe, evt. brug et mandolinjern.
3. Kom havrefibermelet i en frysepose og kom så løgene i og ryst dem godt så melet kommer på dem alle.
4. Når din olie er varm, hælder du ca. 1/3 i og lade dem stege til de er gyldne. Ca 4-5 min.
5. Tag dem og læg dem på noget fedtsugende papir og drys med lidt salt.
6. Så de klar til at bruges.
7. Velbekomme.
Nyttig info:
• Bemærk at temperaturen den falder når du kommer løgene i. Så pas på med at komme for mange i ad gangen.
• Du kan også bruge lidt andre krydderier som lidt ekstra krydderi på, såsom cayennepeber, peber, eller hvad du er til.