Taco pie
Taco pie med paneret blomkål

Taco pie med paneret blomkål

Stones Taco pie

Retten er til 2-3 personer.

Ingredienser:

• 500 g. Hakket oksekød – gerne økologisk

• 30 g. Smør

• 6 – 8 æg

• ¼ l. Fløde 38 % – gerne 50 % fra Arla unika

• 1 Spsk. Creme fraiche 38%

• Peberfrugt – gerne lidt forskellig til at pynte med

• 1 Avocado

• Himalaya salt og peber

• 150 g. Revet cheddarost

Stones Taco krydderi

Ingredienser:

• 2 spsk. Chilipulver

• 2 spsk. Spidskommen

• 2 tsk. Sød paprika

• 2 tsk. Himalaya salt

• 2 stk. kværnet peber

• 1 tsk. Hvidløgspulver

• 1 tsk. Løgpulver

• 1 tsk. Tørret oregano

• 1 tsk. Røde chiliflager

Fremgangsmåde:

1. Start med at tænde ovnen på 180 grader.

2. Bland alle krydderierne til taco mixet.

3. Steg kødet i smør og den mængde taco mix du ønsker – smag er forskellig.

4. Mens kødet steger pisker du æg, revet ost og fløde sammen .

5. Når kødet er færdigt, hældes det i et fad som er smurt med fedtstof. 6. Hæld æggemassen over og sæt i ovn.

7. Bages ca 30-40 minutter på varmluft.

8. Top af med peber, cremefraiche og avocado.

9. Servers med dit ønske af grønt til. Jeg lavede paneret blomkåls buketter.

Taco pie lige kommet ud af ovnen

Taco pie lige kommet ud af ovnen