Taco pie med paneret blomkål
Retten er til 2-3 personer.
Ingredienser:
• 500 g. Hakket oksekød – gerne økologisk
• 30 g. Smør
• 6 – 8 æg
• ¼ l. Fløde 38 % – gerne 50 % fra Arla unika
• 1 Spsk. Creme fraiche 38%
• Peberfrugt – gerne lidt forskellig til at pynte med
• 1 Avocado
• Himalaya salt og peber
• 150 g. Revet cheddarost
Stones Taco krydderi
Ingredienser:
• 2 spsk. Chilipulver
• 2 spsk. Spidskommen
• 2 tsk. Sød paprika
• 2 tsk. Himalaya salt
• 2 stk. kværnet peber
• 1 tsk. Hvidløgspulver
• 1 tsk. Løgpulver
• 1 tsk. Tørret oregano
• 1 tsk. Røde chiliflager
Fremgangsmåde:
1. Start med at tænde ovnen på 180 grader.
2. Bland alle krydderierne til taco mixet.
3. Steg kødet i smør og den mængde taco mix du ønsker – smag er forskellig.
4. Mens kødet steger pisker du æg, revet ost og fløde sammen .
5. Når kødet er færdigt, hældes det i et fad som er smurt med fedtstof. 6. Hæld æggemassen over og sæt i ovn.
7. Bages ca 30-40 minutter på varmluft.
8. Top af med peber, cremefraiche og avocado.
9. Servers med dit ønske af grønt til. Jeg lavede paneret blomkåls buketter.
Taco pie lige kommet ud af ovnen