Retten er til 2-3 personer.
Ingredienser:
• 500 g. Hakket oksekød – gerne økologisk
• 30 g. Smør
• 6 – 8 æg
• ¼ l. Fløde 38 % – gerne 50 % fra Arla unika
• 1 Spsk. Creme fraiche 38%
• Peberfrugt – gerne lidt forskellig til at pynte med
• 1 Avocado
• Himalaya salt og peber
• 150 g. Revet cheddarost
Stones Taco krydderi
Ingredienser:
• 2 spsk. Chilipulver
• 2 spsk. Spidskommen
• 2 tsk. Sød paprika
• 2 tsk. Himalaya salt
• 2 stk. kværnet peber
• 1 tsk. Hvidløgspulver
• 1 tsk. Løgpulver
• 1 tsk. Tørret oregano
• 1 tsk. Røde chiliflager
Fremgangsmåde:
1. Start med at tænde ovnen på 180 grader.
2. Bland alle krydderierne til taco mixet.
3. Steg kødet i smør og den mængde taco mix du ønsker – smag er forskellig.
4. Mens kødet steger pisker du æg, revet ost og fløde sammen .
5. Når kødet er færdigt, hældes det i et fad som er smurt med fedtstof. 6. Hæld æggemassen over og sæt i ovn.
7. Bages ca 30-40 minutter på varmluft.
8. Top af med peber, cremefraiche og avocado.
9. Servers med dit ønske af grønt til. Jeg lavede paneret blomkåls buketter.