Dette er til 2 personer.
Ingredienser:
• Blomkålshoved ca. 500g
• 200 g. flødeost
• 1 spsk. Ris eddike
• 4-5 stk. Nori tang
Fremgangsmåde:
1. Riv blomkålen på et rivejern.
2. Steg blomkålen i ca 5 min til den er mør .
3. Kom blomkålen, flødeosten og ris eddiken i en skål og rør sammen og sæt på køl i 1 time .
4. Når kølet så smøres det ud på din tang, og hold ca 3-5 cm fri i den ene ende, så du kan låse rullen, når du har puttet dit fyld i , lås med ris eddike.
5. Skær den på midten og så skær 6 ens stykker.
Spicy Tuna:
Ingredienser:
• 1 Ds. Tun i olie
• 2 spsk. Mayo
• Lidt cayenne peber
• Lidt chili pulver
• 1 tsk. Ris eddike
Fremgangsmåde:
1. Dræn tunen.
2. kom tun, mayo , ris eddike og krydderier i en skål og rør sammen og evt. drys med lidt sesamfrø, og så køl ned.
3. Forsæt som i punkt 4.
4. Kom en pølse af dit tun på og rul sammen.
NB:
Husk der er en masse muligheder på fyld så her er bare lidt til at friste med, så vær kreativ.