Dette er til 4 personer.
Ingredienser :
• 2 Pakker Better then pasta Reklamelink
• 450 g. Kylling bryst
• 200 g. Bacon
• 250 g. Champignon
• 1 peberfrugt
• 50 g. Parmesanost
Ingredienser sauce :
• 2 æg
• 150 g. Parmesanost
• 2 ½ dl. Fløde
• 2 Finthakkede fed hvidløg
• 1 tsk. Timian
• Salat og peber
• ½ tsk konjacrod pulver til jævning Kan undlades Reklamelink
Fremgangsmåde :
1. Skær kylling, bacon og peberfrugt i passende størrelser.
2. Steg kylling på en varm pande, til de har stegeskorpe og er færdigstegt. Kan også grilles.
3. Steg dit bacon sprødt. Og så tages det op og ligge på noget papir så det drypper af.
4. Steg så dine svampe og peberfrugt i fedtet fra bacon.
5. Pisk dine æg i en lille skål så de klar.
6. Når svampene har taget lidt farve kommer du fløde, parmesanost og æggene på og under omrøring ved høj varme uden at det koger.
7. Steg nu din pasta i 5 minutter på en tør pande.
8. Tilsæt hvidløg og timian, samt kyllingen og baconen, og lad det simre i 5 minutter så det hele er varmt.
9. Så laver du din jævning med lidt vand og konjacrod pulver (dette kan undlades og så lade fløden koge mere ind)
10. Smag til med salt og peber.
11. Så du klar til at servere.
12. Husk at komme parmesanosten ovenpå når du har anrettet retten. 13. Velbekomme.