Muligheder er uendelige med denne opskrift - ser både sandwich brød, pølsehorn, og hvad der allrede er skrevet, så kun fantasien der sætter grænser. Så endelig tag mig hvis i har andre ideer til denne dej.
Ingredienser til 6 stk boller eller 4 stk pølsebrød-burgerbolle:
Fremgangsmåde :
Ingredienser bærmousse:
• 150 g. Friske eller frosne bær efter eget valg
• 1 stang vanilje eller ½ tsk. Vaniljepulver
• Valgfrit 1-2 spsk. Sukrin
• 3 dl. Fløde 38% eller 50%
Fremgangsmåde bærmousse:
1. Bærrene koges i ca. 5 minutter og herefter køles ned.
2. Hvis der kommes sødemiddel i så koges dette med bærrene.
3. Fløden og vanilje piskes til hårdt skum.
4. Fløden og de afkølet bær blandes sammen og kommes i en sprøjtepose.
5. Del bollerne over på midten og fyld op med din mousse.
Makkro fordelingen hele dejen
Kulhydrater. 7.2 g
Kalorier. 1344 g
Fedt. 62 g
Protein. 40.3 g
Makrofordelingen pr. stk.
Kulhydrater. 1.2 g
Kalorier. 224 g
Fedt. 10.4 g
Protein. 6.71 g