Retten er til 2 personer.
Ingredienser:
• 4 stk. Små fiskefilet til dampning
• 4 fiskefilet til stegning
• 200 g. Friske rejer
• Ørredrogn gerne både sort og rød
• 6 stk. Hvide asparges
• 1-2 bundter grønne asparges
• 10 stk. Cherrytomat i flere farver
• 1 portion panering Opskrift
• 1 portion hjemmelavet mayo Opskrift
• 30 g smør
• Himalaya flagesalt
• Friskkværnet hvid peber
Fremgangsmåde:
1. Start med at ordne dine rejer. Du skal gemme skallen og hovederne fra rejerne, da de skal bruges i din mayo.
2. Så skal mayoen samles, du starter med at koge olien med skal og hoveder fra rejerne, til det har givet smag og farve. Køl olien ned.
3. Lave mayoen som der står i opskriften for mayo.
4. Rejerne skal koges ganske lidt. Sæt til side så de køles ned.
5. Gør dine små fisk klar til dampning, ved at rulle dem sammen , og kog i et dørslag i en gryde med lidt vand og 10 gram smør i. Fisken skal have 3-4 minutter, husk låg på gryden.
6. Sammen med at du damper dine fisk , kan du dampe dine hvide asparges.
7. Så klargør du de fisk der skal paneres, som der står i opskriften for panering.
8. Steg så dernæst dine fisk, til de sprøde.
9. Skær dine tomater i halve.
10. De grønne asparges , skal du skrælle med en kartoffelskræller, så du får tynde lange strimler, når de er lavet, ligges de i en skål med isvand, så de krøller lidt.
11. Så det den tid til at samle stjerneskuddet. Du starter med at lægge de strimlede grønne asparges i bunden, så ligger du de paneret fiskefiler, og efter der de dampede fisk. Så ligger du de rejer, tomater så det ser pænt ud. Kommer din mayo på forskellige steder, og topper med 3 hvide asparges, evt lidt dild, hvis du syntes.
12. Velbekomme.