Laksetårn
Husk lime

Husk lime

Så lækkert med kaviar og creme fraiche.

Så lækkert med kaviar og creme fraiche.

Stones Laksetårn.

Forretten er til 4 personer.

Ingredienser: 

• 300 g. laks

• 2 forårsløg

• 2 avokadoer

• 1/4 agurk

• 4 spsk. Creme fraiche 18 %

• 1 lime økologisk, saft og skal

• Dild ( brug den mængde du ønsker )

• Purløg ( brug den mængde du ønsker )

• Ørredrogn til pynt

• Limebåde ( brug saften til at toppe af med )

• Salt og peber

Fremgangsmåde :

1. Hak det hvide af forårsløgene fint.

2. Hak laksen i passende størrelse.

3. Rør laksen og forårsløgene sammen og riv lidt skal fra din lime og rør i sammen med salt og peber. Sæt til side.

4. Hak nu den grønne del af forårsløget.

5. Halver den ¼ agurk og skrab kerner ud med en ske og skær den i små tern.

6. Skær avocadoen i tern.

7. Bland så agurk, avocado, forårsløg, samt saften fra en ½ lime.

8. smag til med salt og peber, samt lidt finthakket dild

Du skal bruge en kagering/bøfring til at anrette denne ret. Smør evt. ringe med lidt olivenolie så slipper den nemmer når du laver de forskellige lag.

1. Først ligges et lag med laks og trykkes så det ligger jævnt.

2. Så kommes der avocadomassen i, og så en gang mere med lag, og så et lag mere med avocado.

3. Så smøres der creme fraiche på toppen og pyntmed ørredrogn, samt hakkede dild og purløg.