Retten er til 2 personer.
Ingredienser:
• 2 store kyllingbryst
• 300-400 g. Pasta ( better then pasta fra rawfood.dk )
• 300 g. Fetaost
• 300g. Cherrytomater
• 150 g. Broccolibuketter
• ½ dl. Jomfruolivenolie
• Himalaya salt
• Frisk kværnet peber
Fremgangsmåde:
1. Tænd din ovn eller air fryver på 200 grader.
2. Skær alle tomater i halve og snit dit løg fint, samt del dine broccolibuketter i mindre buketter.
3. Kom fetaosten i midten af et ildfast fad, og kom så dine grønsager omkring osten og hæld olivenolien over det hele.
4. drys med salt og peber.
5. Sæt fadet i ovnen og bag i ca 25 minutter.
6. Steg kyllingen så de er klar sammen med ostesovsen.
7. 10 minutter før ostesovsen er færdig , gør du din pasta klar, først skylles de grundigt, og så steg dem på en tør non stick pande i 5 minutter.
8. Når osten er klar tager du fadet ud og røre det hele godt sammen, til en ensartet masse.
9. Kom nu pastaen i og rør lidt rundt, så der er sovs på pastaen.
10. Skær kyllingen i skiver.
11. Servere retten.
12. Velbekomme.