Rice an eggs
Suoer lækker og men ret, der mætter godt.

Suoer lækker og men ret, der mætter godt.

Her er der lidt chili snnep mayo på også. Du kan bruge hvad som helt til at krydder denne ret.

Her er der lidt chili snnep mayo på også. Du kan bruge hvad som helt til at krydder denne ret.

Rice an eggs with saugages.

Dette er for 2 personer.

Ingredienser:

• 400 g. Blomkålsris købt eller hjemmelavet

• 4 pølser

• 4 æg

• 200 g. Spinat

• 100 g. Broccoli buketter

• 1 peberfrugt

• 1 løg

• 2 spsk. Shawarma chili olie Opskrift

• 1 spsk. Ketchup sukkerfri. 

• 30 g. Smør til stegning

• Salt • Peber

• Cayenne peber

Fremgangsmåde:

1. Skær pølserne i 1 cm tykkelser,

2. Skær løg, broccoli og peberfrugt i passende størrelser.

3. Smid smørret på en varm pande, sammen med løg og pølserne. Steg dem så de har lidt stegeskorpe.

4. Kom nu peberfrugt, broccoli og blomkålsrisene samt cayenne peber på og steg dem i 3 min.

5. Så kommer du din spinat på, ca ½ delen ad gange så de lige kan koge ind.

6. Så slår du dine æg ud , og røre det sammen.

7. Smag til med salt og peber.

8. Serveres varm og top det med ketchup og shawarma chili olie

9. Velbekomme.

Tips:

Du kan med også bruge risene Fra Better Then Rice.  Reklamelink

need to say more, no.

need to say more, no.

Rice an eggs with saugages