Ingredienser slaw:
• ½ spidskål grøn
• ½ spidskål rød
• 100 g grønkål
Ingredienser marinade:
• 2 spsk. Dijonsennep
• 1 dl. Æblecidereddike med moder
• 1 tsk. Salt
• 1 spsk. Sukrin gold
• 1 tsk. Spidskommen
• Peber efter behag
Ingredienser Dressing:
• 2 dl. Creme fraiche 38 %
• 2 dl. Mayonnaise Opskrift
• 1 tsk. Sukrin gold
• Salt og peber efter behag.
Fremgangsmåde:
1. Snit din spidskål fint.
2. Skyl din grønkål.
3. Rør nu marinaden sammen.
4. Bland nu spidskål, grønkål og marinaden sammen i en stor frostpose. 5. Lade det trække i minimum 60 minutter i køleskuret.
6. Rør nu coleslaw dressingen sammen .
7. Hæld marinaden fra kålblandingen og vend det rundt i dressingen.
8. velbekomme.