Remoulade
Super lækker remoulade som er i 2 forskellige udgaver her.

Super lækker remoulade som er i 2 forskellige udgaver her.

Stones keto remoulade og den frække.

Et liv uden remoulade, ville for de fleste danskere bare ikke være det samme. Men købe-versionen med et kulhydrat indhold på omkring 18 gram pr. 100 gram, er én af de ting man på en Keto livsstil gør klogt i at gå i en stor bue udenom, især hvis man godt kan lide det. Så spænd hjelmen og lav din egen Keto remoulade, det er nemlig ikke svært, det er lynhurtigt og smagen kan sagtens konkurrere med de bedste købe mærker.

Stones remoulade

Ingredienser:

• 200 g. hjemmelavet mayo Opskrift

• 50 g Syltede agurker Opskrift

• 1 tsk. Dijon sennep

• 1 tsk. Gurkemeje pulver

Fremgangsmåde:

1. Sørg for der ikke hænger for meget eddike ved cornichonerne, så bliver remouladen for tynd .

2. Hak cornichonerne, jeg bruger en kniv– hvis du vil have det mere cremet, kan du hakke det med en minihakker, du finder hurtig ud af , hvor findelt det skal være, før du opnår den konsistens der passer dig.

3. bland de øvrige ingredienser med cornichonerne og så er du færdig. Jeg har aldrig tilsat salt og peber, for jeg synes , det er fint som det er, men smag dig frem.

Stones frække remoulade

1. Vælg at erstatte op til halvdelen af dine cornichoner med syltede jalapenós, her gælder det samme, at du skal være på vagt overfor kulhydratindholdet, men de fleste mærker er helt ok.

2. Vælg at tilsætte 1 tsk karry til den oprindelige opskrift.

3. Tilsæt 75 g cremefraiche til opskriften og dermed får du dig en remouladesauce der går rigtig godt til hjemmelavede fiskefrikadeller.

Om Cornichoner Cornichoner er små syltede agurker. Når man køber dem, er der stor forskel på hvor meget sukker, de er syltet med, så derfor der det vigtigt at læse grundigt på glasset. Find en variant som er surt syltet. Jeg plejer at købe mine cornichoner i Netto, men der er sikkert rigtig mange andre der er helt ok.