Dette giver en bradepande.
Ingredienser:
• 100 g. Mandelmel ( færdigkøbt )
• 40 g. Sukrin melis. Reklamelink
• 20 g. Sweet like sirup Reklamelink
• 20 g. Havrefibermel. Reklamelink
• 10 g. Hørfrømel Dette kan du selv blende
• 80 g smør ( her er det hjemmelavet da fungere godt) Opskrift
• 2 tsk. Vanilje pulver
• ½ - 1 tsk Hvid peber
• 1 tsk. Kanel
• ½ tsk. Ingefær pulver
• 1 tsk. Hjortetaksalt
• 1 tsk. Kardemomme
Fremgangsmåde:
1. Tænd din ovn på 150 grader varmluft.
2. kom alle de tørre ingredienser i en skål plus din sirup.
3. Hvis det er hjemmelavet smør kan du smuldre det uden at lige lade det få stuetemperatur, som du er nødt til med færdig købt smør.
4. Så samler du dejen og her er det bare i med hånden. Til du har en fast dej der kan rulles.
5. Lig dejen i fryseren i 5 min det hjælper når du skal rulle den.
6. Rul dem til pølser af 1 ½ cm i tykkelse og så skær dem i 1 cm tykkelse, så lige rulle dem runde og så på en bageplade med bagepapir. Der bliver en hel bradepande af dejen.
7. Bag dem i 20 min, og så sluk din ovn og lad dem stå og tørre på efter varmen i 5-8 minutter.
8. Lad dem så køle helt af førend du smager, dette gør at det får sprødheden.
9. Velbekomme.
Makrofordeling i hele dejen.
Kulhydrater 7 g
Protein 12, 9 g
Fedt 98,9 g
Kcal. 968 g