Pebernød Keto style
Super lækker pebernødder keto style. Dejlig sprøde og med god smag.

Super lækker pebernødder keto style. Dejlig sprøde og med god smag.

Knasende pebernødder, som er et godt alternativ til den orginale pebernød.

Knasende pebernødder, som er et godt alternativ til den orginale pebernød.

Stones keto pebernødder.

Dette giver en bradepande.

Ingredienser:

• 100 g. Mandelmel ( færdigkøbt )

• 40 g. Sukrin melis. Reklamelink

• 20 g. Sweet like sirup Reklamelink

• 20 g. Havrefibermel. Reklamelink

• 10 g. Hørfrømel Dette kan du selv blende

• 80 g smør ( her er det hjemmelavet da fungere godt) Opskrift

• 2 tsk. Vanilje pulver

• ½ - 1 tsk Hvid peber

• 1 tsk. Kanel

• ½ tsk. Ingefær pulver

• 1 tsk. Hjortetaksalt

• 1 tsk. Kardemomme

Fremgangsmåde:

1. Tænd din ovn på 150 grader varmluft.

2. kom alle de tørre ingredienser i en skål plus din sirup.

3. Hvis det er hjemmelavet smør kan du smuldre det uden at lige lade det få stuetemperatur, som du er nødt til med færdig købt smør.

4. Så samler du dejen og her er det bare i med hånden. Til du har en fast dej der kan rulles.

5. Lig dejen i fryseren i 5 min det hjælper når du skal rulle den.

6. Rul dem til pølser af 1 ½ cm i tykkelse og så skær dem i 1 cm tykkelse, så lige rulle dem runde og så på en bageplade med bagepapir. Der bliver en hel bradepande af dejen.

7. Bag dem i 20 min, og så sluk din ovn og lad dem stå og tørre på efter varmen i 5-8 minutter.

8. Lad dem så køle helt af førend du smager, dette gør at det får sprødheden.

9. Velbekomme.

Makrofordeling i hele dejen.

Kulhydrater  7 g

Protein    12, 9 g

Fedt         98,9 g

Kcal.         968 g

Sådan skal din dej se ud når du har fået samlet den og er klar til en tur i fryseren.

Sådan skal din dej se ud når du har fået samlet den og er klar til en tur i fryseren.

Så dejen taget ud af fryseren, og delt i  3, som så der er rullet pølser af i ca 1.5 cm i diameter og så skåret af på 1 cm.

Så dejen taget ud af fryseren, og delt i 3, som så der er rullet pølser af i ca 1.5 cm i diameter og så skåret af på 1 cm.

Så de rullet som små kugler, og med et lille tryk så de får en flade. Klar til at bages

Så de rullet som små kugler, og med et lille tryk så de får en flade. Klar til at bages

Her ses de ingredienser jeg har brugt.Mandelmelet er færdigkøbt, men du kan blende mandler til mel, og så gøre det sammen med hørfrøen. Husk at kikke på kulhydater på dine mandler da der er stor forskel på dem.

Her ses de ingredienser jeg har brugt.Mandelmelet er færdigkøbt, men du kan blende mandler til mel, og så gøre det sammen med hørfrøen. Husk at kikke på kulhydater på dine mandler da der er stor forskel på dem.