Ratatouille

Stones Ratatouille.

Retten er til 4 personer

Ingredienser tomatsauce:

• 1 rødløg

• 1 bunt timian

• 1 spsk. Æblecidereddike

• 4 stk. tomater (jeg bruger tit grønne da de er mindre i kh)

• 1 stk. Grøn peber

• 2 spsk. Tomatpasta

• 2 spsk. Soltørret tomater

• 2 fed hvidløg • Himalaya salt og peber

• 15 g. Smør

Ingredienser Ratatouille:

• 1 grøn zucchini

• 1 gul zucchini

• 1 aubergine

• 1 rødløg

• 4 stk. Tomater

• 100 g revet parmesanost

• olivenolie

Fremgangsmåde Tomatsauce:

1. Hak alle grønsager fint.

2. smelt smørret ved middel varme.

3. Kom tomatpasta, soltørret tomat og æblecidereddike i.

4. Kom nu alle grønsagerne i og lad det simre i 20 – 30 min.

5. Når det er mørt, blend da med en stavblender til en ens masse.

6. smag til med evt. lidt æblecidereddike, salt og peber.

Fremgangsmåde Ratouille:

1. Tænd din ovn på 200 grader.

2. Brug et mandolinjern og skær alle dine grønsager fint, aubergine skal skæres med kniv. ( har jeg efterhånden fundet ud af.

3. Kom din tomatsauce i et jævnt lag i bunden af dit fad.

4. Placer nu dine grønsager fint rundt i kanten og fyld så midten til sidst.

5. Pensel dine grønsager med olivenolien og så i ovnen i 25 minutter, så tages den ud og kommer din revet ost over og så bag i yderligere 20 minutter.

Alle grønsager er skåret i 3 millimeter og på mandolinjern.

Alle grønsager er skåret i 3 millimeter og på mandolinjern.

Osten kom på og fik så lige 20 minutter mere i ovnen , varmluft.

Osten kom på og fik så lige 20 minutter mere i ovnen , varmluft.

Færdigt resultat. Dette kan serveres til næsten al slags kød.

Færdigt resultat. Dette kan serveres til næsten al slags kød.