Retten er til 4 personer
Ingredienser tomatsauce:
• 1 rødløg
• 1 bunt timian
• 1 spsk. Æblecidereddike
• 4 stk. tomater (jeg bruger tit grønne da de er mindre i kh)
• 1 stk. Grøn peber
• 2 spsk. Tomatpasta
• 2 spsk. Soltørret tomater
• 2 fed hvidløg • Himalaya salt og peber
• 15 g. Smør
Ingredienser Ratatouille:
• 1 grøn zucchini
• 1 gul zucchini
• 1 aubergine
• 1 rødløg
• 4 stk. Tomater
• 100 g revet parmesanost
• olivenolie
Fremgangsmåde Tomatsauce:
1. Hak alle grønsager fint.
2. smelt smørret ved middel varme.
3. Kom tomatpasta, soltørret tomat og æblecidereddike i.
4. Kom nu alle grønsagerne i og lad det simre i 20 – 30 min.
5. Når det er mørt, blend da med en stavblender til en ens masse.
6. smag til med evt. lidt æblecidereddike, salt og peber.
Fremgangsmåde Ratouille:
1. Tænd din ovn på 200 grader.
2. Brug et mandolinjern og skær alle dine grønsager fint, aubergine skal skæres med kniv. ( har jeg efterhånden fundet ud af.
3. Kom din tomatsauce i et jævnt lag i bunden af dit fad.
4. Placer nu dine grønsager fint rundt i kanten og fyld så midten til sidst.
5. Pensel dine grønsager med olivenolien og så i ovnen i 25 minutter, så tages den ud og kommer din revet ost over og så bag i yderligere 20 minutter.