Dette giver nok til 10 personer.
Ingredienser:
• 2 kg Nakkefilet
• 1/2 tsk. salt
• 1/2 tsk. peber
• 1/4 tsk. cayennepeber
• 1/4 tsk. røde chiliflager
• 1 tsk. hvidløgspulver
• 1 kop bone broth på kylling
• 2 fed hvidløg i skiver
• 2 dl barbecue sauce Opskrift
• 1 dl æblecidereddike - den rå ufilteret og med moder (moder er den svamp, der gør den til eddike)
Fremgangsmåde:
1. Smør din nakkefilet ind i barbecue sauce.
2. Læg nakkefilet i Slow cookeren.
3. Drys salt, peber, cayennepeber, chiliflager hvidløgspulver samt de 2 fed hvidløg over nakkefilet.
4. Kom bone broth og æblecidereddike over.
5. kom låget på og kog på lav varme i 10 timer. Eller høj varme i 6-7 timer.
6. Striml nakkefileten og server på boller eller blomkålsris.
Tip:
Du kan med fordel lægge et viskestykke under låget så får du ikke al den fugt der kommer under låget. Kan jeg fryse svinekødet, der er tilbage? Ja det du, put det afkølede Pulled pork i poser og kom i fryseren. Klem al overskydende luft ud. Frys op til 6 måneder
Forberedelsestid: 10 minutter.
Tilberedningstid: 11 timer.
Samlet tid: 11 timer 10 minutter.
Udstyr: Slow Cooker – 4,5 liter eller større.