Retten er til ca 3-4 personer.
Ingredienser:
• 600 g. Kylling filet
• 2 pk. Better Then Rice Reklamelink
• ½ Rød peberfrugt
• ½ Gul peberfrugt
• 1/2 grøn peberfrugt
• 1 Løg
• 4 Forårsløg
• 1 spsk Ingefær gerne frisk
• 1 ds. Kokosmælk den fede af dem
• 1 lime
• 1-2 spsk. Karry gerne flere slags
• ½ tsk. Stødt koriander
• Salt og peber
• Toppen af dine forårsløg til pynt
• Ristet kokos strimler til at toppe retten af med
• 20 g smør eller olie til stegning
Fremgangsmåde:
1. Snit peberfrugterne i strimler, skær løget i små både, finsnit forårsløgene, riv ingefæren så alt er klar.
2. Skær din kylling i strimler.
3. Varm nu olie eller dit smør op i wokken og steg din kylling og krydr med salt og peber.
4. Skrue lidt ned for varmen og så kom krydderier , løg, peberfrugten, forårsløg og din ingefær i og steg i ca 5-7 min. Husk at røre i retten.
5. Hæld så kokosmælken i, samt cashewnødder i.
6. Lad det hele småsimre i 10-12 minutter, så sovsen tykner.
7. Skyl dine ris og steg dem af på en pande i ca 5 minutter med evt lidt smør og karry, gør dem mere lækker.
8. Når sovsen er tyk. Nok så slukker du , og smager sovsen til med limesaft og skal, salt og peber.
9. Servere den varm og med dine ris og pynt med toppe fra dine forårsløg og kokos strimler.
10. Velbekomme.