Ingredienser.
• 400 g himalaya salt fint
• 200 g Sukrin den som er som sukker
• 6 Store æg, gerne landæg
Fremgangsmåde:
1. Bland salt og Sukrin sammen.
2. Kom ca 2/3 dele i en flad beholder.
3. Lav en lille fordybning der hvor dine blommer skal være.
4. Del nu dine æg , så du får hvid i en skål og blommen i din hånd så du kan lægge den pænt ned i blandingen, forsigtigt da blommer er vigtigt at den er hel.
5. Forsat med alle 6 æg .
6. Når du har lagt alle 6 blommer, kommer du det resterne af din blanding over.
7. Dæk til med folie, og prik lidt huller i med en gaffel.
8. Så skal de bare på køl i køleskuret 4-6 uger.
9. Når tiden er gået, tager du og skyller dine cured eggyolk under koldt vand .
10. Så de klar til brug.
11. Kom dem i en lille lufttæt beholder og de holder snildt 1 år .
12. De kan rives som ost og er unami af 1” klasse.
13. Velbekomme.
Hviderne kan bruges til røræg.