Cured eggyolk keto
Cured egg yolk. Så lækkert på ja alt. salt og sødt, UNAMI så det basker.

Cured egg yolk. Så lækkert på ja alt. salt og sødt, UNAMI så det basker.

Not much 2 say then YUMMI

Not much 2 say then YUMMI

Cured egg yolk keto

Ingredienser.

• 400 g himalaya salt fint

• 200 g Sukrin den som er som sukker

• 6 Store æg, gerne landæg

Fremgangsmåde:

1. Bland salt og Sukrin sammen.

2. Kom ca 2/3 dele i en flad beholder.

3. Lav en lille fordybning der hvor dine blommer skal være.

4. Del nu dine æg , så du får hvid i en skål og blommen i din hånd så du kan lægge den pænt ned i blandingen, forsigtigt da blommer er vigtigt at den er hel.

5. Forsat med alle 6 æg .

6. Når du har lagt alle 6 blommer, kommer du det resterne af din blanding over.

7. Dæk til med folie, og prik lidt huller i med en gaffel.

8. Så skal de bare på køl i køleskuret 4-6 uger.

9. Når tiden er gået, tager du og skyller dine cured eggyolk under koldt vand .
10. Så de klar til brug.

11. Kom dem i en lille lufttæt beholder og de holder snildt 1 år .

12. De kan rives som ost og er unami af 1” klasse.

13. Velbekomme.

Hviderne kan bruges til røræg.

Hvis du laver en fordybning så det nemmer at ligge blommen i.

Hvis du laver en fordybning så det nemmer at ligge blommen i.

Sådan og så dækkes de af resten af blandingen.

Sådan og så dækkes de af resten af blandingen.

Cured egg yolk keto